Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tintapatronok és Tonerkazetták

Termékeink 100%-ban újragyártott tonerek(nem újratöltött) és kevesebb mint 1% alatti hibaaránnyal rendelkeznek. A termékek megbízható chipekkel és QR-kódos sorozatszámmal vannak ellátva.

Az utángyártott termékeink kiváló minőségűek,amit otthonra,irodába egyaránt ajánlunk!Márkák Hp,Canon,Samsung,Xerox,Epson,Brother

FIGYELEM!!! Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani partnereinknek.

Chipes kellékeket nem fogadja el / letiltja a nyomtató, nem indul el, hibaüzenetet ad

A probléma alapja jellemzően az, hogy a nyomtatóra a gyártó által újonnan kiadott firmware lett telepítve, ami letiltja az utángyártott kellékek használatát. Több lehetőség is van a megoldásra.

  1. A kiürült eredeti kellékanyagon lévő chipet ki lehet kicserélni az utángyártott kellékanyagon lévővel. Ennek a megoldásnak a hátránya, hogy minden alkalommal el kell végezni a cserét, amikor a kelléket cserélik, valamint egyes gyártók termékeiről károsodás nélkül nem eltávolítható az eredeti chip. A korábbi chip újra felhasználása esetén a kellékállapot téves vagy üres festékszintet fog mutatni a kellékanyag töltöttségéről, ez természetesen nem befolyásolja a sem a nyomtatást, sem a kellék élettartamát.
  2. A tapasztaltabb felhasználók számára megoldás lehet a nyomtató firmware downgrade-je, vagyis a firmware visszaállítása egy régebbi verzióra. A firmware downgrade jellemzően működik tintasugaras nyomtatók esetében is.

Fontos, hogy a frissített firmware-rel rendelkező nyomtató semmilyen chipes, utángyártott kellékanyaggal nem fog működni, nem csak a most vásárolt kellékanyagot nem fogja elfogadni.

Színes patronok – tonerek esetén az összes kellék utángyártott legyen

Utángyártott kellékek használata esetén fontos, hogy a nyomtatóban minden kellékanyag utángyártott legyen. Ez azért fontos, mert az eredeti és az utángyártott kellékeken lévő chipek általában nem működnek együtt, nem kompatibilisek.

A nyomtató festékszint kijelzése alapján üres a kellékanyag, vagy helytelen a szint kijelzése

Egyes utángyártott kellékanyagoknál előfordulhat, hogy üresnek érzékeli a nyomtató, vagy a festékszintet tévesen mutatja. Ez a probléma is a chipekre vezethető vissza, nem befolyásolja a kinyomtatható oldalak számát, nem ront a nyomtatási minőségen, azonban sajnos ebben az esetben nem lehet kiolvasni az adott kellékkel nyomtatott vagy még kinyomtatható oldalak számát.

Windows rendszerű gépeken a nyomtatók szoftverfrissítésekor a programok javaslatot tesznek a legfrissebb firmware telepítésére, erre is figyelni kell.

Termékeinkre 1 év garanciát vállalunk!
 

Rendezés: