Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

1-2 ill.3 év garancia (Terméktípustól függően)


Minden általunk forgalmazott termékre cégünk a 151/2003 (IX.22) kormányrendeletben foglalt kötelező 12 hónapos jótállási idő vonatkozik.

További információkról itt olvashat.

 

Garanciális ügyintézés:

 

A meghibásodott készüléket üzletünkbe kell beszállítani, itt vesszük át javításra és szállítjuk tovább szervizünkbe. A jótállási igény érvényesítéséhez minden esetben szükséges az érvényes jótállási jegy bemutatása. /Amennyiben a készülék jótállási jegye elveszett vagy a jótállás időtartama már lejárt a készüléket külön díjazás ellenében tudjuk csak javíttatni./

 

Háztartási nagygépek (hűtőszekrény, mosógép, tűzhely, stb...) és a 10 kg-nál nehezebb kisgépek meghibásodását  írásban kell a vásárlónak bejelentenie az info@depohaz.hu e-mail címen.

A levélnek tartalmaznia kell:
- a termék tipusát
- a vásárlás időpontját
- a hiba leírását
- a vásárló elérhetőségeit.

 

A hibabejelentást követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és gondoskodak a hiba elhárításáról.

 

Kérjük, amennyiben harmadik fél közreműködésével (pl. futárszolgálat) juttatja el készülékét üzletünkbe, mindenképpen alaposan becsomagolva adja át a terméket. A csomagolás nélkül futárnak adott készülékek szállításból eredő sérüléseiért nem tudunk felelősséget vállalni. Az általunk futárkézbe adott készülékek csomagolásáról cégünk gondoskodik.

Együttműködésüket köszönjük!

Depohaz.hu | Online  termékek Webáruháza